Het OIT Team

Jan Sleurink
Jan is de drijvende kracht achter OIT® sinds 2011 en directeur/eigenaar. Geeft leiding aan het team en verzorgt de externe contacten zowel naar klanten als leveranciers. Jarenlange ervaring in het opbouwen van bedrijven met een verleden in handels- en logistieke bedrijven.

Ellard
Ellard is ons team komen versterken in mei 2016. Ellard heeft 12 jaar ervaring in de advisering van orthodontieproducten aan orthodontisten en algemeen praktici. Een wandelende encyclopedie van ortho kennis met een enorme drive om u als klant van de juiste producten te voorzien. Productspecialist en Business development is zijn taakomschrijving.

Hugo
Hugo is onze jongste medewerker. Hugo is medewerker customersupport en junior sales. Hugo heeft een achtergrond in de retail als bedrijfsleider van een winkelfiliaal. Hij maakt het nu de klanten van OIT graag naar de zin.

Wilma
Wilma is in het derde kwartaal van 2018 begonnen op de boekhouding van OIT. Zij heeft langjarige ervaring in financiën opgedaan bij meerdere organisaties. Zowel commercieel als non-profit.

Jory
Jory werkt sinds 2011 voor OIT. Jory heeft de leiding in ons magazijn en zorgt ervoor dat de logistieke afhandeling voor onze klanten correct verloopt. Verder is Jory verantwoordelijk voor de bestellingen en voor leveranciers het eerste aanspreekpunt.

Michiel
Michiel werkt sinds 2012 voor ons bedrijf en zijn taken zijn order fulfillment en productfotografie.

Danny
Danny is ons team komen versterken in september 2016. Zijn rol is bezorging goederen en order fulfillment.

-->

Contact

Ortho Import & Trading B.V.
Edisonstraat 3
3861 NE Nijkerk
T - 033-2043010
E - customersupport@oitrading.nl

Leveringen

Indien uw bestelling voor 16.00 uur binnen is worden deze eerstvolgende werkdag afgeleverd. Bestellingen boven de €250 excl. BTW, worden franco afgeleverd. Bestellen kan via het digitale weborder systeem, mail, telefoon en Whatsapp. Voor retouren kunt u gebruik maken van een gratis antwoordnummer.